HANDELSRECHT ADVOCATEN

Advocaat of advocatenkantoor handelsrecht vinden op plaats in BelgiŰ.

handelsrechtadvocaten.be

Van Goethem Advocaten
Van Goethem Advocaten Antwerpen
 

Van Goethem Advocaten
Fruithoflaan 124 bus 14
2600 Antwerpen
Tel.: +32(0)3 2372100
Fax: +32(0)3 2376017
Website

Advocatenkantoor Van Goethem advocaten is een middelgroot onafhankelijk kantoor waar de advocaten kennis combineren op een academisch niveau met een zeer ruime praktijkervaring. Van Goethem is de perfecte partner voor kleine Ún grote ondernemingen, organisaties, overheden en particulieren met een zakelijk profiel. Voor de hoge kwaliteit van de dienstverlening rekent Van Goethem redelijke honoraria. De advocaten van Van Goethem verdedigen uw belangen zowel voor plaatselijke rechtbanken en hoven, als voor de Raad van State en het Grondwettelijk Hof.

De advocaten van Van Goethem zijn gespecialiseerd in het: arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht, ondernemingsrecht, handelsrecht, economisch recht, vennootschapsrecht, ambtenarenrecht, tuchtrecht, milieurecht en milieustrafrecht.

Mr. Koen Clonen advocaat en partner bij Van Goethem advocaten specialiseerde zich in en is voornamelijk actief binnen het handelsrecht, het vennootschaps- en aansprakelijkheidsrecht en contractenrecht in een brede ondernemingscontext. Daarnaast beschikt hij over een bijzondere expertise inzake tuchtrecht en (ondernemings)strafrecht. Hij adviseert bedrijven over bijvoorbeeld contracten, handelspraktijken, consumentenrecht, niet-concurrentiebedingen, kwesties van vennootschapsrecht of incasso. Maar evengoed zet hij zijn ruime praktijkervaring in voor vraagstukken van due diligence en corporate governance. Hij is ook sterk op het vlak van strafrechtelijke aansprakelijkheid van rechtspersonen, bestuurders en aandeelhouders.

Mr. Koen Clonen spreekt Nederlands, Frans en Engels.

Van Goethem advocaten is uw ideale rechterhand op het vlak van arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht, ondernemingsrecht, ambtenarenrecht en milieurecht. Voor vragen of meer informatie bel: +32(0)3 2372100.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands